Details

Los Angeles’ta sıcak bir yaz öğleden sonrasıydı ve şehir hayatla dolup taşıyordu. Tüm bunların ortasında, bir grup arkadaş rahat bir kafede oturmuş, son şakalarını tartışıyorlardı. Aralarında zekâsı ve çekiciliğiyle tanınan Alex adında genç bir adam da vardı. Onlar gülüşüp bir sonraki yaramazlıkları için planlar yaparken, Alex’in gözüne güzel bir kadın takıldı. Kadın 40’lı yaşlarının başındaydı, uzun, dalgalı sarı saçları ve delici mavi gözleriyle güven ve şehvet saçıyordu.
Sonradan adının Sophia olduğunu öğrendikleri kadın yakınlardaki bir masada tek başına oturuyordu. Alex onun garsonla yaptığı konuşmaya kulak misafiri oldu; kadın bir MILF olduğundan ve genç erkeklerden gördüğü ilgiden hoşlandığından bahsediyordu. Meraklanan Alex ona yaklaşmaya karar verdi.
“Affedersin, Sophia?” dedi, en göz kamaştırıcı gülümsemesini göstererek. “Yardım edemedim ama bir MILF olduğunuzu duydum. Kendinize olan güveninizi inanılmaz derecede seksi bulduğumu söylemeliyim.”
Sophia bir kaşını kaldırdı, Alex’in cüretkârlığı karşısında eğlendiği belliydi. “Öyle mi?” diye cevap verdi, gözlerinde şakacı bir parıltıyla. “Peki senin niyetin tam olarak nedir genç adam?”
Alex olabildiğince çekici görünmeye çalışarak, “İzin verirseniz sizi daha yakından tanımak isterim,” diye cevap verdi.
Sophia bir süre düşündükten sonra gülümsedi ve Alex’i masasına davet etti. İkisi öğleden sonranın geri kalanını aralarındaki inkar edilemez kimya sayesinde esprili şakalaşmalarla geçirdiler. Onlar konuşurken Alex, Sophia’nın deneyimli ellerinin ve dudaklarının vücudunun her yerinde olmasının nasıl bir şey olacağını hayal etmekten kendini alamıyordu.
Güneş batmaya başladığında Alex bir risk almaya karar verdi ve Sophia’yı bir gece içkisi için evine davet etti. Sophia da sevinçle kabul etti. Dairesine vardıklarında aralarındaki cinsel gerilim hissedilir boyuttaydı.
“Biliyor musun Alex,” diye mırıldandı Sophia, parmaklarını yavaşça onun göğsünde gezdirirken. “Cesaretinden oldukça etkilendiğimi itiraf etmeliyim. En son ne zaman bu kadar genç bir adamın beni bu kadar arzuladığını hissettirdiğini hatırlamıyorum.”
Alex sırıttı, kalbi göğsünde çarpıyordu. “Böyle hissetmene sevindim Sophia,” diye mırıldandı, saçının bir tutamını nazikçe yüzünden uzaklaştırarak. “Çünkü en son ne zaman bir kadın tarafından bu kadar… tahrik edildiğimi hatırlamıyorum.”
Bununla birlikte Sophia eğildi ve dudaklarını Alex’inkilere sıkıca bastırdı. Öpücük tutkulu ve yoğundu, bütün akşam aralarında biriken açlıkla doluydu.
Birbirlerinin vücutlarını keşfetmeye devam ettiklerinde, Sophia yardım edemedi ama Alex’in horozunun büyüklüğüne hayret etti. Kalın ve uzundu, parmaklarını etrafına sararken arzuyla titreşiyordu.
“Vay, vay,” diye mırıldandı, yavaşça şaftını okşadı. “Senin yaşında biri için kesinlikle iyi donanımlısın.”
Alex cevap olarak inledi, elleri Sophia’nın tatlı kıvrımları üzerinde dolaşıyordu. “Bu gece tamamen seninim Sophia,” diye homurdandı, sesi şehvetle kalınlaşmıştı. “Öyleyse neden sana tam olarak ne yapmamı istediğini bana göstermiyorsun?”
Sophia sırıttı ve Alex’i kanepeye doğru itti. Daha sonra onun üstüne tırmandı, kalçalarına bindi ve horozunu amının girişine doğru yönlendirdi. Kendini yavaşça onun üzerine indirirken, uzun, alçak bir zevk iniltisi çıkardı.
“Oh, Alex,” diye nefes aldı, yavaş, kasıtlı hareketlerle ona binmeye başladı. “İçimde kendini çok iyi hissediyorsun.”
Alex karşılık olarak homurdandı, elleri Sophia’nın kalçalarını sıkıca kavradı. Orgazmının içinde yükseldiğini, bu yaşlı kadına duyduğu tutkunun yoğunluğunun ezici olduğunu hissedebiliyordu.
“Kahretsin Sophia,” diye soludu, sesi arzudan boğuklaşmıştı. “Böyle yapmaya devam edersen daha fazla dayanamayacağım.”
Sophia ona sadece sırıttı ve daha da sert bir şekilde ona binmeye başladı, göğüsleri her itme ile zıpladı. Bunu yaparken, kendi doruk noktasının hızla yaklaştığını hissedebiliyordu.
“Benim için boşal Alex,” diye emretti, sesi cinselliğinin ham gücüyle doluydu. “Sıcak, yapışkan yükünün içimin derinliklerine ateş ettiğini hissetmek istiyorum.”
Alex gırtlaktan bir kükreme çıkardı ve itaat etti, yükünü Sophia’nın amının derinliklerine bırakırken horozu şiddetle seğirdi. Bunu yaparken, Sophia başını geriye attı ve mutlu bir şekilde serbest bırakılarak haykırdı, kendi orgazmı tüm vücudunu salladı.
İkisi de orada yatarken, nefes nefese ve doygun, Alex yardım edemedi ama derin bir minnettarlık duygusu hissetti. Sophia kadar deneyimli ve güzel bir kadınla sevişme fırsatına sahip olacağını hiç hayal etmemişti. Ve yine de, işte buradaydılar, tutkulu karşılaşmalarının ardından vücutları hâlâ birbirine dolanmıştı.
O anda Alex, Sophia’da gerçekten özel bir şey bulduğunu fark etti – hayatını sonsuza dek değiştirecek bir şey. Ama şimdilik tek yapabildiği, inanılmaz sevişmelerinin ardından gelen ışıltının tadını çıkarmaktı.

Leave a Reply

Your email address will not be published.