Details

“Percy Sires şehirdeki büyük bir otel odasında. Büyük gece için hazırlanıyor. Uzun siyah saçları ve koyu kahverengi gözleriyle çarpıcı bir kadın. 25 yaşında ve kocaman göğüslerini gösteren kırmızı dantelli bir iç çamaşırı giyiyor. O çok güzel bir kadın ve bunun farkında. Aynı anda hem heyecanlı hem de gergin hissediyor. Büyük penisli adamın gelmesini bekliyor.

Percy haftalardır onunla internette sohbet ediyordu. Fantezileri hakkında konuşuyorlar ve birbirlerine çıplak resimler gönderiyorlardı. Percy onu düşündükçe bile ıslanıyor. Onun büyük aletini şahsen görmek için sabırsızlanıyor. Yatakta yatıyor, kendine dokunuyor, onu düşünüyor. Çok ıslak ve azgındır.

Birden kapı çalınır. Percy ayağa kalkar ve kapıyı açar. Büyük penisli adamla yüz yüze gelir. Adam uzun boylu, yakışıklı, kısa kahverengi saçlı ve mavi gözlüdür. Takım elbise giymektedir ve kendinden çok emin görünmektedir. Percy onun ne kadar seksi olduğuna inanamıyor. Onun büyük aletini görmek için sabırsızlanıyor.

Büyük aleti olan adam kendini John olarak tanıtır. 30 yaşındadır ve başarılı bir iş adamıdır. Percy ile haftalardır çevrimiçi sohbet ediyor ve sonunda onunla şahsen tanıştığı için heyecanlı. Onun ne kadar güzel olduğuna inanamıyor. Onu çıplak görmek ve becermek için sabırsızlanıyor.

Percy ve John kapı aralığında durmuş birbirlerine bakmaktadırlar. İkisi de gergin ve heyecanlı hissediyor. Başlamak için sabırsızlanıyorlar. Percy, John’u otel odasına davet eder. John içeri girer ve Percy kapıyı arkasından kapatır.

John otel odasının etrafına bakar. Büyük ve lüks bir odadır, ortasında büyük boy bir yatak vardır. Her yerde mumlar ve güller vardır. Percy bu özel gece için her şeyi yapmıştır. John etkilenmiştir. Percy’ye döner ve gülümser.

“Vay canına, burası harika bir yer,” der.

Percy de gülümser.

“Beğenmene sevindim,” der.

John Percy’ye doğru yürür ve onu kollarının arasına alır. Onu derinden öper ve Percy de hevesle karşılık verir. İkisi de azgın ve heyecanlı hissetmektedir. Birbirlerini becermek için sabırsızlanmaktadırlar.

John Percy’yi soymaya başlar. Kırmızı dantelli iç çamaşırını çıkarır, kocaman göğüslerini ve ıslak amını ortaya çıkarır. Percy zevkle inlemektedir. John ona dokunmaya başlar ve o da hevesle karşılık verir. John onun memeleriyle oynuyor ve Percy gittikçe daha yüksek sesle inliyor.

John Percy’nin boynunu ve omuzlarını öpmeye başlar. Göğüslerine doğru ilerliyor. Meme uçlarını emmeye başlıyor ve Percy daha da yüksek sesle inliyor. Kendini çok iyi hissediyor. John’un ağzının göğüslerinde olmasının ne kadar iyi hissettirdiğine inanamıyor.

John Percy’nin amına doğru ilerlemeye başlar. Islak amını yalamaya başlar ve Percy daha da yüksek sesle inler. Kendini çok iyi hissediyor. John’un dilinin amının üzerinde olmasının ne kadar iyi hissettirdiğine inanamıyor.

John, Percy’nin amını parmaklamaya başlar. Onu parmaklarıyla beceriyor ve Percy daha da yüksek sesle inliyor. Kendini çok iyi hissediyor. John’un parmaklarının amının içinde olmasının ne kadar iyi hissettirdiğine inanamıyor.

John büyük sikiyle Percy’yi sikmeye başlar. Onu sert ve hızlı bir şekilde beceriyor ve Percy daha da yüksek sesle inliyor. Kendini çok iyi hissediyor. John’un büyük aletinin amının içinde olmasının ne kadar iyi hissettirdiğine inanamıyor.

Percy boşalmaya başlar. Sert ve hızlı bir şekilde boşalıyor ve John hala onu beceriyor. Kendini çok iyi hissediyor. John’un büyük aletinin amının içinde olmasının ne kadar iyi hissettirdiğine inanamıyor.

John boşalmaya başlar. Sert ve hızlı bir şekilde boşalıyor ve Percy hala boşalıyor. Onu cum ile kedi dolduruyor ve Percy çok iyi hissediyor. John’un dölünün amının içinde olmasının ne kadar iyi hissettirdiğine inanamıyor.

John Percy’nin amından çıkar. O hala serttir ve Percy hala ıslaktır. İkisi de çok iyi hissediyor. İkisi de birbirlerine gülümsüyorlar.

“Bu inanılmazdı,” diyor Percy.

“Evet, öyleydi,” diyor John.

İkisi de bunun sadece bir başlangıç olduğunu biliyor. İkisi de daha sonra olacaklar için heyecanlıdır. İkisi de bunun gibi daha pek çok geceyi dört gözle bekliyor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.