Details

Delici mavi gözleri ve sulu bir kıçı olan minyon bir esmer olan Maria, yakışıklı bir yüze ve etkileyici derecede büyük, karanlık bir horoza sahip uzun boylu, kaslı bir Siyah adam olan Kazi’nin profiline rastladığında SwapMeet web sitesinde geziniyordu. Maria’nın amcığı, onun büyük aletinin içinde olduğunu hayal ederken anında ıslandı.
Aynı gün, Maria’nın erotik romanlarının büyük bir hayranı olan Kazi, SwapMeet web sitesinde onun profiline rastladığında son kitabı için internette geziniyordu. Büyük horozunun dar amının derinliklerine gömülmesinin cazibesine karşı koyamadı.
Maria ve Kazi Los Angeles, Kaliforniya’da yaşıyorlardı. Maria, başarılı bir iş adamı olan kocası Taylor ve üniversite çağındaki iki kızı Sarah ve Emily ile Beverly Hills’te güzel bir evde yaşıyordu. Kazi ise Los Angeles şehir merkezindeki lüks bir çatı katında, göz alıcı bir Asyalı kadın olan eşi Lena ve iki oğlu Zack ve Noah ile birlikte yaşıyordu.
Maria ve Kazi, SwapMeet web sitesi aracılığıyla mesajlaşmaya, en derin arzularını ve fantezilerini paylaşmaya başladılar. Kısa süre sonra her ikisinin de ırklararası takas için gizli bir tutkuları olduğunu keşfettiler ve dizginlenmemiş bir tutku gecesi için eşlerini değiştirme olasılığını tartışmak üzere şahsen buluşmayı kabul ettiler.
Los Angeles şehir merkezindeki Sky High adlı havalı bir çatı barında buluşmaya karar verdiler; burada kokteyllerin tadını çıkarabilir ve fantezilerini daha samimi bir ortamda tartışabilirlerdi.
Maria önce bara geldi, kıvrımlı vücudunu vurgulayan dar kırmızı bir elbise giymişti. Pencere kenarındaki bir masaya oturdu ve martinisini yudumlayarak Kazi’nin gelmesini sabırsızlıkla bekledi.
“Merhaba güzelim,” dedi Kazi yüzünde büyüleyici bir gülümsemeyle Maria’nın masasına yaklaşırken. Uzun boylu, kaslı vücudunu mükemmel bir şekilde tamamlayan şık siyah bir takım elbise giymişti.
Maria, Kazi’nin yakışıklı yüzünü ve şişkin kasıklarını gördüğünde kalbi heyecanla çarparak, “Merhaba, sen de,” diye karşılık verdi.
Sonraki birkaç saati birbirlerini tanıyarak ve en derin cinsel arzularını tartışarak geçirdiler. İkisi de birbirlerine ırklar arası tutkuyla dolu bir gece için partnerlerini değiştirmeyi hayal ettiklerini itiraf etti.
“Peki, bir gezintiye çıkmaya hazır mısınız?” Maria mavi gözleri heyecanla parlayarak sordu.
Kazi yüzünde bilmiş bir gülümsemeyle “Kesinlikle,” diye cevap verdi.
Maria ve Kazi, fantezilerini daha özel ve rahat bir ortamda keşfedebilecekleri Maria’nın Beverly Hills’teki evine geri dönmeye karar verdiler. Maria’nın evine vardıklarında güneş batmak üzereydi ve güzel peyzajlı ön bahçeye sıcak turuncu bir parıltı yayıyordu.
Maria, Kazi’yi Taylor ve Lena’nın kanepede oturup şaraplarını yudumladıkları oturma odasına götürdü. Sarah ve Emily yerde oturmuş iskambil oynuyorlardı.
“Merhaba Taylor ve Lena,” dedi Maria, Kazi’yi kocası ve karısıyla tanıştırırken yanakları heyecandan kızarmıştı. “Bu Kazi. SwapMeet’te tanıştık ve bir deneyelim dedik.”
“Memnun oldum,” dedi Taylor, yüzünde dostça bir gülümsemeyle Kazi’nin elini sıkarken.
“Ben de,” diye karşılık verdi Kazi, onu oturma odasına götürürken gözleri Maria’nın kıvrımlı vücuduna takılmıştı.
Sarah ve Emily kâğıt oynarken başlarını kaldırdılar ve annelerinin Kazi’yi babaları ve karısıyla tanıştırdığını görünce şaşkınlıktan gözleri büyüdü.
“Neler oluyor burada?” Sarah şaşkınlık ve endişeyle karışık bir sesle sordu.
“Bu gece yeni bir şey deneyeceğiz tatlım,” diye cevap verdi Maria, gözleri Sarah’nın meraklı bakışlarına kilitlenmişti. “Kazi ve ben bu gece için eşlerimizi değiştireceğiz.”
“Oh, vay canına, bu… harika, sanırım,” diye cevap verdi Sarah, şok edici açıklamayı sindirmeye çalışırken yanakları utançtan kızarmıştı.
Emily ise sadece gülümsedi ve Maria’ya başparmağıyla onay verdi.
“Hadi, başlayalım,” dedi Maria, Kazi’nin elinden tutup onu üst kattaki ana yatak odasına götürerek.
Yatak odasında yalnız kaldıklarında, Maria ve Kazi birbirlerinin dokunuşlarına daha fazla karşı koyamadılar. Tutkuyla öpüşmeye başladılar, dilleri ateşli bir çılgınlık içinde dans ediyordu.
“Seni ilk gördüğüm andan beri o koca siyah sikini sikmenin hayalini kuruyorum,” diye inledi Maria, Kazi’nin gömleğinin düğmelerini açmaya başlarken elleri heyecandan titriyordu.
“Ben de erotik romanlarını ilk keşfettiğimden beri senin daracık amını sikmenin hayalini kuruyorum,” diye cevap verdi Kazi, Maria’nın dar kırmızı elbisesini pürüzsüz, kremsi kalçalarının üzerinden yukarı doğru kaydırmaya başlarken koyu renk gözleri arzuyla yanıyordu.
Maria ve Kazi kısa süre sonra kendilerini tamamen çıplak, vücutları tutkulu bir kucaklaşmayla birbirine bastırılmış halde buldular. Maria, Kazi’nin devasa, kalın sikinin karnına baskı yaptığını hissedebiliyor, kasları içgüdüsel olarak beklentiyle kenetleniyordu.
“Sana içimde ihtiyacım var, hemen şimdi,” diye inledi Maria, Kazi’nin karanlık, için için yanan bakışlarına bakarken mavi gözleri arzuyla yanıyordu.
“Tamamen seninim bebeğim,” diye cevap verdi Kazi, büyük, karanlık horozunun ucunu Maria’nın sıkı, ıslak amının girişine yönlendirirken elleri heyecandan titriyordu.
Maria, Kazi’nin büyük horozunun yavaşça içine kaydığını ve onu tamamen doldurduğunu hissettiğinde yüksek sesle, gırtlaktan bir zevk inlemesi çıkardı.
“Kahretsin, evet, bana daha sert ver bebeğim,” diye inledi Maria, parmakları Kazi’nin kaslı sırtını kazarken, onu pervasızca terk etmeye başladı.
“Hoşuna gitti mi bebeğim?” Kazi, büyük horozunu Maria’nın sıkı, ıslak kedi içinde daha derine ve daha derine itmeye başladığında sesi arzuyla bağlandı.
“Oh, Tanrım, evet, bayılıyorum,” diye inledi Maria, Kazi’nin büyük sikinin içindeki tüm doğru noktalara çarptığını hissettikçe mavi gözleri zevkle başının içinde geriye doğru yuvarlanıyordu.
Maria ve Kazi birbirlerini pervasızca becermeye devam ettiler, vücutları mükemmel bir tutku ve arzu ritminde birlikte hareket ediyordu.
“Boşalacağım bebeğim, hazır mısın?” Maria inledi, Kazi’nin karanlık, için için yanan bakışlarına bakarken mavi gözleri arzuyla yanıyordu.
“Hazırım bebeğim, ver onu bana,” diye cevap verdi Kazi, büyük sikini Maria’nın dar, ıslak amcığının içinde daha da derine sokmaya başlarken sesi arzuyla doluydu.
“Oh, Tanrım, evet, işte geliyor, bebeğim,” diye inledi Maria, orgazmının içinde yükseldiğini hissederken vücudu zevkle titriyordu.
“Hepsini al, bebeğim,” diye inledi Kazi, büyük horozunu Maria’nın sıkı, ıslak amının içine daha sert ve daha sert itmeye başladığında sesi arzuyla bağlandı.
Maria, orgazmının sonunda içinde patladığını hissettiğinde yüksek sesle, gırtlaktan bir zevk inlemesi çıkardı, amı Kazi’nin büyük horozunun etrafında sıkıca kenetlendi.
Kazi, Maria’nın amının büyük horozunun etrafında sıkıca kenetlendiğini hissettiğinde yüksek sesle, gırtlaktan bir zevk inlemesi çıkardı, kendi orgazmı onun içinde inşa edildi.
“Boşalacağım bebeğim, hazır mısın?” Kazi inledi, Maria’nın mavi gözlerine bakarken sesi arzuyla doluydu.
“Hazırım bebeğim, ver onu bana,” diye yanıtladı Maria, Kazi’nin karanlık, için için yanan bakışlarına bakarken mavi gözleri arzuyla yanıyordu.
“Oh, kahretsin, bebeğim, işte geliyor,” diye inledi Kazi, orgazmının sonunda içinde patladığını hissederken vücudu zevkten titriyordu.
Maria, Kazi’nin sıcak, yapışkan dölünün içine aktığını ve onu tamamen doldurduğunu hissettiğinde yüksek sesle, gırtlaktan bir zevk iniltisi çıkardı.
Maria ve Kazi birbirlerini pervasızca becermeye devam ettiler, vücutları mükemmel bir tutku ve arzu ritminde birlikte hareket ediyordu.
“Bunu gerçekten yaptığımıza inanamıyorum,” diye inledi Maria, Kazi’nin karanlık, için için yanan bakışlarına bakarken mavi gözleri arzuyla yanıyordu.
“Biliyorum, hayal ettiğimden bile daha iyiydi,” diye cevap verdi Kazi, büyük, karanlık horozunu Maria’nın sıkı, ıslak amından kaydırmaya başlarken sesi arzuyla doluydu.
Maria ve Kazi kısa süre sonra kendilerini tamamen bitkin, bedenleri tükenmiş ve zihinleri tutku ve arzularının yoğunluğu tarafından tamamen uçurulmuş halde buldular.
Maria’nın büyük, rahat yatağında birlikte uzandılar, terli, çıplak vücutları tutkulu bir kucaklaşmayla birbirine bastırıldı.
“Peki, bir dahaki sefere Taylor ve Lena’yı da bize katılmaları için davet etmeye ne dersin?” Maria, Kazi’nin karanlık, için için yanan bakışlarına bakarken mavi gözleri arzuyla yanarak sordu.
“Buna kesinlikle varım,” diye cevap verdi Kazi, büyük, karanlık horozunu Maria’nın sıkı, ıslak amına geri kaydırmaya başlarken sesi arzuyla doluydu.
“Lena’nın güzel Asyalı vücudunu çırılçıplak ve terli görmek için sabırsızlanıyorum,” diye inledi Maria, Kazi’ye pervasızca binmeye başlarken mavi gözleri arzuyla yanıyordu.
“Ben de Taylor’ın büyük, beyaz sikinin Lena’nın dar, küçük Asyalı amının derinliklerine gömüldüğünü görmek için sabırsızlanıyorum,” diye cevap verdi Kazi, büyük sikini Maria’nın dar, ıslak amının içine daha sert ve daha sert sokmaya başlarken sesi arzuyla doluydu.
Maria ve Kazi birbirlerini pervasızca becermeye devam ettiler, vücutları mükemmel bir tutku ve arzu ritminde birlikte hareket ediyordu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.